Behandeltarief en vergoeding van Therapie Westerbork

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 90 minuten.

Mijn tarieven
Volwassenen
Intake en reguliere individuele sessies van 90 minuten €110
Voor de intake en reguliere sessies voor relatietherapie van 90 minuten €130

Kinderen
Eerste consult met intake plus behandeling kan variëren van 60 minuten €80 tot 75 minuten €95
Vervolg sessie van 60 minuten €80
Ouderintake en -evaluaties per 15 minuten of een veelvoud hiervan €20

Vergoed?
Sommige verzekeraars vergoeden alles. Anderen hebben een maximum op het aantal sessies. En sommige vergoeden niets. Daarom is het goed om van te voren even na te kijken wat jouw verzekeraar doet. Kijk hier voor meer informatie.

De voordelen

  • Een persoonlijke benadering
    Kleinere praktijken zoals die van mij besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding.
  • Mijn sessies zijn langer
    In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die veel van mijn collega’s gebruiken, duurt een sessie bij mij 60 tot 90 minuten.
  • Geen eigen risico
    Als er sprake is van vergoeding door je ziektekostenverzekering, vindt dit plaats op basis van je aanvullende verzekering. De dekkingen van de aanvullende verzekering staan los van het eigen risico die elke basis verzekering heeft.

De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Dit kan contant of, als je daar gebruik van maakt, per mobiele overboeking. Je ontvangt dan meteen de digitale factuur in je mailbox.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.