MatriXcoaching

Met de eenvoud en effectiviteit van matriXcoaching leer je tijdens een kortdurend traject (weer) baas te worden over je emoties en gedachten. Ook trauma’s kun je ermee verwerken.

Uitgangspunt is de interne strategie die iedereen zelf heeft ontwikkeld (bewust of onbewust) bij leren en emoties. Bijvoorbeeld de manier waarop je informatie in je hoofd opslaat, of hoe je reageert als je een dier ziet waar je bang voor bent. Wanneer deze strategie niet (meer) werkt en een probleem vormt, is het van belang een nieuwe strategie te ontwikkelen die beter werkt.

Bij MatriXcoaching krijgen leren (ofwel informatieverwerking) en emoties beide aandacht, omdat deze strategieën nauw met elkaar zijn verbonden. Want als je hoofd overloopt, reageer je al snel geïrriteerd. Of je bent zo zenuwachtig voor je examen dat je niets meer weet van wat je zo goed hebt geleerd.

Een voordeel van deze coaching is dat je niet je inhoudelijke verhaal helemaal hoeft te vertellen (het mag wel). Ideaal voor pubers, maar de MatriXmethode werkt bij iedereen. Ik begeleid je in hoe je jouw probleem nu beleeft en hoe jij deze beleving zou willen veranderen. Je vindt als het ware op je eigen manier je eigen oplossing voor jouw beleving van jouw probleem.

Neem contact op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.